Föreställningar

Fågeln & havet

4-9 år

Barnföreställningen "Fågeln & havet" baseras på den mer än tusenåriga folksagan från Kina om den den lilla fågeln Jing-Wei som blir så arg på havet att hon försöker fylla den med kvistar och stenar, men konsekvenserna tvingar henne att tänka om.


Läs mer

Don Quijote i Stormen

från 10 år

Cervantes klassiska hjälte, Don Quijote hans trogne väpnare Sancho Panza, och hästen Rosinante uppenbarar sig bland migrerande folkmassor mitt i dagens miljö- och klimatförändringar. I sin överdådiga skräputrustning rider denne hjälte ut för att uträtta riddardåd och skipa rättvisa men frågan är om han kan, vill eller orkar att lyckas.


Läs mer

Vår Saga

4-12 år

Vem är hjälten och vad är hindret? Stunden blir magisk då publiken får vara med och bestämma vem denna saga ska handla om.
Björnar, prinsessor, drakar och häxor eller varför inte en grön katt som räddar staden från utomjordingar. Allt är möjligt i allas vår saga!


Läs mer

På ön

från 12 år

Är det en uppoffring eller en befrielse att leva hållbart? Hur känns det att lämna kära saker bakom sig?
Vad behövs för att lysa upp vägen mot nya levnadssätt? Teater? Shakespeare! Nu behöver vi ljus på scen... Cykla!


Läs mer

Richard II och framtiden

från 18 år

En liten teater i London, stängd. Året är 1593. Utanför sprider sig pesten som en löpeld, en tredjedel av befolkningen ligger för döden. En oväntad besökare från framtiden dyker upp, en budbärare.


Läs mer

LÅNGSJÖ TEATER •  Margretedalsvägen 6 • 64634 Gnesta •

Tel Producent +46(0)79 306 51 09 • E-mail kontakt[at]langsjoteater.se

Långsjö teater